Nieuws

Overlijden Frits van Lier

Donderdag 30 juli

Onderstaand een foto van  drie van onze leden welke gezamenlijk 250 jaren tellen: Frits van Lier, Herman van de Haar en Wim Majoor.

Lees meer

Het kan weer: een uniek skate-feest in Zeist

Zondag 12 juli
Anna en Eva

Sinds 1 juli mag het weer, maar je moet het wel doen. Twee kadetten, Anna Dekker (12) en Eva Bijsterbosch (14) organiseerden een skatefeest voor alle leden van SIVZ. Op 11 juli stonden 45 rijders van 5 tot 74 jaar aan de start voor een wedstrijd.

Lees meer

Snelle inline-meiden in Ede

Zondag 12 juli
Kelderman Tijdrit in Ede

Op vrijdag 10 juli vond de Kelderman Tijdrit plaats in Ede, een van de eerste post-corona inline-skatewedstrijden in Nederland. Vooral de meiden van SIVZ zetten snelle tijden neer.

Lees meer

Even 63 km fietsen

Vrijdag 10 juli

Afgelopen woensdagavond met z'n drietjes op pad gegaan: Ria, Teun en ik. Het was spannend wat het weer zou doen, want de hele dag had het zo ongeveer geregend, daarom had Ria een route paraat die met lusjes ingekort of uitgebreid kon worden. 

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

19
sep

Clubkampioenschappen Inline-skaten

10:00 – 14:00
19
sep

Seizoenswissel

14:00 – 16:30
03
okt

Start schaatsseizoen: Jeugdschaatsen

17:30 – 18:30
12
okt

Voorlichtingsavond

20:00 – 21:30
Toon volledige agenda

Over ons

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? 


 Word lid
 

Meer over de club