U bent hier: Welkom! › Vereniging › Over onze vereniging

Over onze vereniging

Schaats en Inline-skate Vereniging Zeist, afgekort SIVZ, telt ongeveer 200 leden en stelt zich ten doel om de schaats- en skeelersport in de breedste zin te organiseren en te bevorderen. Met een open blik naar en respect voor de omgeving en maatschappij is SIVZ een vereniging voor en met name door leden. Als vereniging staan we open voor samenwerkingsverbanden met andere verenigingen, organisaties en gemeente om de schaatssport in Zeist op de langere termijn mogelijk te blijven maken. 

SIVZ biedt een sportaanbod voor zowel jeugdige als volwassen sporters op recreatief - èn wedstrijdniveau. Sportief plezier, sportieve prestaties en ontmoeting staan centraal. Het programma bestaat uit langebaanschaatsen, toerschaatsen, marathonschaatsen en inlineskaten. Tevens is in 2015 gestart met het aanbieden van G-sport. 

     

In de winter is de thuisbasis de kunstijsbaan van de Vechtsebanen in Utrecht. Van begin oktober tot half maart worden hier lessen gegeven, evenementen georganiseerd en wedstrijden verreden.   

In de zomer worden er inline-skate trainingen aangeboden op de skatebaan gelegen achter Slot Zeist. Hier organiseert SIVZ skatevaardigheidslessen, wedstrijdtrainingen en (regionale) wedstrijden. Ontwerp © 2005, Club Webware / Webware Systems BV. Alle rechten voorbehouden.

Over onze vereniging
Bestuur / Commissies
Samenwerking
Clubkleding
Vrijwilliger van het jaar
Onze accommodatie
Verenigingsdocumenten
Verslagen ledenvergaderingen
Actueel nieuws
Nieuws archief
Fotoalbums
SIVZeist in de pers
SIVZeist op Facebook
SIVZeist op Strava
SIVZeist op YouTube
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Kinderfeestje
Algemeen
Jeugdschaatsen
Wedstrijdschaatsen
Marathon
Toerschaatsen
G-schaatsen
Zaaltraining
Bostraining
Jeugdopleiding
Algemeen
Jeugd
Volwassenen
Algemeen
G-Skaten
G-Schaatsen
Sport Extra
Uitslagen Clubkampioenschappen
Sfeerverslag Jeugdkamp Inzell okt2018
Clubrecords en Klassementen
Wedstrijdverslagen
PR's leden
Contact info
Route
Aanmeldingsformulier
Vertrouwenscontactpersoon

Ogenblik a.u.b. ...