U bent hier: Welkom! › Evenementen › Kinderfeestje

Kinderfeestje

Is uw kind jarig, of heeft u iets anders te vieren, dan bieden wij de mogelijkheid dit te organiseren op skatebaan (niet skatepark) Blikkenburg. Afhankelijk van de grootte van de groep, kunnen we één of twee trainers beschikbaar stellen die gewend zijn om met (jonge) jeugd te werken en een leuk programma kunnen samenstellen.
 
De duur van een feestje is anderhalf uren, waarbij een uur op skates wordt gestaan. Voor deze anderhalf uur rekenen we €55,=. Hierbij gaan we uit van een groep van maximaal 9 kinderen met één trainer. Als het er meer worden, dan zetten we twee trainers in en worden de kosten €65,=. Het maximum aantal kinderen is 15 bij twee trainers. Kosten voor grotere groepen op aanvraag.

In deze kosten zit begrepen:

·  Een programma van een uur waarin aandacht besteed wordt aan verschillende oefeningen rondom veiligheid en behendigheid en natuurlijk ook spelletjes, afgestemd op het niveau van de kinderen.
·  Begeleiding door (één van) onze jeugdtrainers voor de invulling van het programma.
·  Gebruik van het benodigde spelmateriaal.
·  Toezicht door één van onze volwassen leden voor kantine en EHBO.
·  Gebruik van de baan en de kleedkamer.

De kinderen moeten zelf zorgen voor materiaal: skates, een goede (fiets)helm, pols-, elleboog- en kniebeschermers. Als kinderen geen materiaal hebben, dan kan dit in beperkte mate worden gehuurd. Geef wel bijtijds de maat/maten door om teleurstellingen te voorkomen. De kosten voor de huur van materiaal zijn als volgt: skates € 2,50, helm € 1,=, beschermingsset (pols, knie, elleboog) € 1,=. Totale pakket € 4,=. Wilt u gebruik maken van ons materiaal, dan horen we dat graag van tevoren.

Betaling uiterlijk 1 week vooraf op rekening van SIVZ. Het rekeningnummer staat in de bevestiging. Als er ter plaatse nog extra materiaal nodig is, dan kan dit contant worden afgerekend. De clinic kan tot 24 uur van tevoren kostenloos worden geannuleerd als de weersvoorspellingen te slecht zijn. Het overgemaakte bedrag wordt dan teruggestort.

Bij skatebaan Blikkenburg staat de horecagelegenheid Blik&Burger. Wilt u bij het feestje nog drinken en iets lekkers aanbieden, dan kunt u hiervoor rechtstreeks contact opnemen met Blik&Burger door een mail te sturen naar 

De inline-skatebaan is op de volgende tijdstippen niet beschikbaar voor openbaar gebruik i.v.m. verhuur aan de vereniging voor lessen en trainingen:

  • Maandag    17.00-20.30 uur
  • Woensdag  14.30-18.00 uur
  • Vrijdag       16.00-20.30 uur

Wilt u meer informatie, dan kunt u een mail sturen naar

Ontwerp © 2005, Club Webware / Webware Systems BV. Alle rechten voorbehouden.

Over onze vereniging
Bestuur / Commissies
Samenwerking
Clubkleding
Vrijwilliger van het jaar
Onze accommodatie
Verenigingsdocumenten
Verslagen ledenvergaderingen
Actueel nieuws
Nieuws archief
Fotoalbums
SIVZeist in de pers
SIVZeist op Facebook
SIVZeist op Strava
SIVZeist op YouTube
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Kinderfeestje
Algemeen
Jeugdschaatsen
Wedstrijdschaatsen
Marathon
Toerschaatsen
G-schaatsen
Zaaltraining
Bostraining
Jeugdopleiding
Algemeen
Jeugd
Volwassenen
Algemeen
G-Skaten
G-Schaatsen
Sport Extra
Uitslagen Clubkampioenschappen
Sfeerverslag Jeugdkamp Inzell okt2018
Clubrecords en Klassementen
Wedstrijdverslagen
PR's leden
Contact info
Route
Aanmeldingsformulier
Vertrouwenscontactpersoon

Ogenblik a.u.b. ...